Despre Noi
GIDO este o companie activa, cu traditie in piata de profil, ce dispune de o echipa de specialisti, ce vor gasi intodeauna solutii potrivite pentru nevoile dumneavoastra.
Activitatea companiei presupune atat distribuirea si comercializarea de produse si echipamente electrice, precum si prestarea de servicii, mentenanta si service pentru sectorul rezidential si industrial. GIDO isi propune ca prin calitatea produselor si seriozitatea in relatia cu clientul sa castige o cota cat mai mare din piata instalatiilor electrice si a automatizarilor industriale.
Prin furnizarea de solutii complete ( la cheie ), cresterea nivelului profesional, perfectionarea continua si standardizarea modului de lucru, urmarim cresterea eficientei si a profitabilitatii. dumneavoastra.

Infrastructură electrică

Instalații electrice

Iluminat interior/exterior

Sisteme anti-incendiu

Sisteme efracție/supraveghere

Automatizări/Smart Home

Certificări

Instalații electrice

Atestat nr. 11585 din 11. 01. 2016 de tip B pentru ,,proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la o tensiune nominală de 0. 4 kV’’ Oferit de: Autoritatea Nationala de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE)

Detecție incendiu

• Autorizație pentru proiectarea si instalarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare în caz de incendiu seria A, nr. 2813 din 30.10. 2012 - oferit deInspectoratul General al Situatiilor de Urgenta (IGSU) precum si Autorizație pentru instalarea și întreținerea sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu seria A, nr. 2792 din 24.10. 2012 oferit de -Inspectoratul General al Situatiilor de Urgenta (IGSU) -

Sisteme de securitate

Licenta de funcționare nr. 0458/T pentru: proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei, instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei Oferit de:Ministerul Administratiei si Internelor (IGPR)

Peste 100 de cladiri rezidentiale
Peste 30 de cladiri comerciale si industriale
Cladiri inteligente
CLIENȚI